Endast ett paket att välja - för ert eget bästa!

Eftersom vi vill våra kunders eget bästa, väljer vi att inte ha olika paket. Vi erbjuder endast ett paket och det är med den bästa prestandan vi har att erbjuda. Den Servern ni kommer att vara anslutna till finns i Amsterdam och vår leverantör är miljömedveten och arbetar starkt för klimatet.

Vi köper en  BOOST tjänst från vår leverantör, vilket vi erbjuder våra kunder kostnadsfritt i vårt paket. Med den tjänsten blir er hemsida/webbshop upp till 20x snabbare, allt för att era kunder ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Dessutom är upp-tiden på servrarna 99,9 %, vilket intygar att tjänsten är av högsta kvalité. Och det är inte många leverantörer som kan skryta med dessa siffror.

Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text


0 kr i startavgift !

0 kr i faktureringsavgift !

obegränsat utrymme för din hemsida

obekgränsat antal e-postadresser

BOost-tjänst ingår kostnadsfritt

99,9% upptid på servrarna

1 klick installer för ex wordpress

backup- / återställningsfunktion

manuell hantering av registrering

Manuell hantering av flytt

49kr / månad

exkl. moms

betalas årsvis

Beställ via formuläret

Eftersom vi vill göra allt så enkelt som möjligt för våra kunder, sköter vi registrering och skapande av konto manuellt. Vänligen fyll i beställningsformuläret, så ser vi till att ni kommer igång!

Vill ni beställa en domän? Sök i rutan nedan efter önskad domän, så ser ni om den är ledig. Fyll sedan i den domänen i formuläret så sköter vi resten.

SÖK LEDIG DOMÄN

Skriv in den domänen du önskar registrera.